Utstilling

Nyheter fra ringene

NORDISK VETERAN VINNER 2014!

Min kjære Fudge har entret veteranringene og ble kåret til årets Nordisk Vinner i Lillestrøm Dogs4All! Flotte Fudge!

Helgen var vellykket, og spesielt hyggelig var det å få besøk av pappaen til mine
P -valper, Tigidas Cafe Con Leche fra Finland. Capu ryddet bordet og ble BIR og Nordisk Vinner 2014 på lørdag 15.11.14!


Ezzie (Ezmeralda Del C.) ble 3.best tispe med CK på Nordisk Vinner og var dermed den beste norskoppfødte perroen i den tøffe konkurransen! Veldig bra av flotte Ezzie!

Sookie og Fudge var også med i konkurranseklasse med CK uten plassering.

I øverste bilde:
CH Tigidas Cafe Con Leche i midten med sine valper Pepito og Phoebe Del C.

I bilde under:
Norsk Vinner 2014 beste valper!
Lucas som er sønnen til Electra Del C. (Be Aware av Milkcreek) handlet av meg ble BIR -valp og Phoebe handlet av sin dyktige eier Anne ble BIM -valp!

Nappi i WDS2014 i Helsinki!

Nappi og jeg tok turen til Helsinki og World Dog Show 2014 mens vi var på ferie i Finland. Denne dagen var det 90 påmeldte perroer i ringen! Harmoniske Nappi fikk excellent med tredje plass i åpen klasse.

Sookie NORDISK CHAMPION!

Sookie ble Svensk og Nordisk Champion på Ransäter 27.07.14! Gratulerer Maija!

NKK Drammen 01.06.14

Jeg viste Nappi for første gang i championklasse for finsk dommer Elena Ruskovaara. Hun roste Nappis rolige og balansert temperament, til slutt ble plasseringen 2.best tispe. Veldig fornøyd - bare 1 mnd etter levering av valpekull er hun i så fin form!

Ezzie (Ezmeralda Del C.) deltok og vant åpenklasse med 'excellent'. Dommeren mente snutepartien bør bli enda sterkere samt Ezzie virker lavbent, dermed ingen ck. Hennes mankehøyde er høyere enn Nappis, hun er ikke lavbent men veldig dyp i brystkassen. Bare bra spør du meg 😉.

Letohallen 30.03.14

Jeg hadde gleden av å vise frem Fant (Fuego De Finlandia Del C.) fra Stavanger på Letohallen 29.-30.03.14.

På lørdag fikk vi 'very good' i kvalitet fra den italienske dommeren. På søndag møtte vi finsk dommer Harto Stockmari som har god kjennskap til rasen, han bedømte Fant med Cert og BIR.

For en hyggelig helg med Fant og Kari & Svein! Fant er like herlig og vennlig som sin søster Nappi og resten av kullet!

NKK Kristiansand 16.03.14

Maija dro med Sookie til NKK Kristiansand for å jakte på det siste certet...

JA - dagen ble perfekt! Dommer Rune Fagerstrøm fra Finland likte Sookie svært godt og belønnet henne med Cert, Cacib og BIR!

Sookie kan nå tituleres som Norsk og Finsk utstillingschampion! Yippii - hun er den andre perroen fra mitt oppdrett med Finsk Championat - Rändi fikk tittelen i høst! WAU det er jeg virkelig stolt av, ingen flere norskfødte hunder i rasen har FIN CH tittel!

Ølen 09.02.14

Xara (Xara Del C.) deltok på første valpeshow på Ølen søndag 9. februar!
Dommeren Wim Wellens fra Nederland ga frøken veldig bra tilbakemelding for utviklingen så langt. I følge eier Eivind "takla Xara det hele med knusande ro".

Dagens resultat BIR og BIG4 -valp! Gratulerer!

Hellerudsletta 25.01.14

Xena og jeg åpnet utstillingsåret 2014 for oss på Hellerudsletta Exporama! Jeg valgte å melde Xena på dette valpeshowet siden dagens dommer var norsk Arne Foss; en dyktig og vennlig dommer. Introduksjon til utstilling skal være en utelukkende positiv opplevelse for valper.

Xena gjennomførte det hele med glans og ble belønnet med BIR -valp sløyfen! Videre i gruppefinalen møtte vi 5 andre raser fra grupper 6,7 og 8. Arne Foss valgte blide Xena som BIG3 -valp! Gratulerer Nora & familien!

Helsinki, Nordisk og Finsk Vinner -13

SOOKIE - Electra Del Corazoncito

3.best tispe CK, Cert på Finsk Vinner -13
med dommer Karl-Erik Johansson (SE)

Litt av en helg i Helsinki 12.-15.12.13! Mange følelser i sving da Sookie ble plukket ut og plassert som 3.best tispe i utstillingen som er størst av den største i Finland hvert år! 

Konkurransen var tøff i alle tre dager med 42, 46 og 49 deltakende perroer. Sookie fikk CK på hver show, der det ble delt ut mange blåe og gule sløyfer i dommernes nøye vurderinger. Konkurranseklassene i hvert kjønn var store av høy kvalitet. 
 
Tusen takk til Anita, Arja og Maija for en uforglemmelig tur!!!

SOOKIE - Electra Del Corazoncito

4.best tispe CK, res-Cert på Nordisk Vinner -13
med dommer Johan Juslin (FIN)

Norsk Vinner -13

Årets Vinnershow vel overstått på Dogs4All! I år hadde jeg med meg ungdommer fra eget oppdrett, ingen egne championhunder i ringen. Et generasjonsskifte på et vis. Dagens dommer var Petru Muntean fra Romania, 24 perroer påmeldt.

Morris gikk i unghundklassen, ble plassert som nr. 1 i klassen men med 'very good' i kvalitet siden han er noe for lite maskulin per i dag i følge dommeren. Ellers fikk han god tilbakemelding på helheten.
Maggie (Dulcinea Del C.) ble også nr. 1 men fikk 'very good' i åpen klasse, litt lite pels, og ønskelig med kraftigere hodet ifht kroppen. Maggie var dog en av de få hundene som logret til dommeren da han hilste på! Det var dessverre flere hunder i ringen som trakk seg for dommeren, uten at det så ut til å trekke ned i premieringen.

Søstrene Sookie og Ezzie gikk sammen i unghundklassen. Flott tilbakemelding samt CK på begge to - det var ikke mange CK som ble delt ut i dag! Sookie vant klassen og Ezzie nr. 2.

Videre i konkurranseklassen for tisper ble vinneren moren til mitt E -kull Tasseriet Blessing av Niebla som også ble BIM til slutt, finsk vakker juniortispe Aquacrest Kill Bill 2.btk og godeste Sookie 3.btk. ! Godt resultat for en ung frøken - gratulerer Maija! Ezzie og Anine gjorde en flott innsats men ble ikke plassert i siste runde.

Takk for i dag valpekjøpere og venner - enda et år med gode minner begynner å bli omme!

Kongsberg & Stord 10.11.13

Vi har vært i ringene i ulike kanter av landet.

Søndag den 10. dro jeg med Morris (El Ernesto Del C.) til Novemberutstillingen i Kongsberg. Dagen resulterte med dommer Lena Danker (Finland) i ck og 2.bhk mens halvbror Xabi's sønn Padimas Young Man ble BIR med siste cert og dermed N uch! Gratulerer!

Samtidig møttes X -søsken Xabina, Xara og Pondus i Stord! Xabina deltok på første valpeshow med dommer Eeva Rautala (Finland) mens Xara og Pondus heiet, en fin anledning for miljøtrening med valpene. Og Xabina og Oddrun gjennomførte det hele med glans - BIR-valp av 2 valper der motstanderen var en mye eldre valp enn unge frøkna ! Flott gratulerer Oddrun!

Letohallen 26.10.13

Selma (Alma Anselma Del C.) og jeg tok turen til Letohallen lørdag 26.oktober. Dette var Selma's første runde i ringen og vi møtte en hyggelig dommer Anne L. Buvik.

Selma fikk veldig god tilbakemelding på det anatomiske; proposjoner samt bevegelser og gjennomførte håndteringen lett! Hun var stresset av å være i hallen for første gang og det sammen med pelsen som var nokså flokete resulterte i 'very good' for dagen. Vi tar det med oss som erfaring!

NKK Rogaland 15.09.13!

Det var på tide å ta turen til Stavanger igjen og hilse på Fant (Fuego De Finlandia Del C.) - kjekke broren til Nappi!

Fant ble dagens beste hannhund under nøye vurdering av dommer Per Kristian Andersen! Ezzie (Ezmeralda Del C.) reiste med meg og gikk i unghundklassen med super suksess - hun vant over alle tisper!

Videre konkurrerte Fant og Ezzie mot hverandre, Ezzie unge frøkna ble dagens BIR og Fant BIM! Begge har nå 'stort cert' og første cacib i boks!
Wau! Takk for innsatsen til familiene og gratulerer med flotte resultater 😎!


Drammen 08.09.13

Lita og jeg deltok i utstillingen arrangert av Norsk Leonberger klubb søndag 8.september.

Petra (Xabi's datter fra kennel Padimas) gikk i championklasse og Lita i åpen klasse. Dagens dommer Nemanja Jovanovic fra Serbia valgte Petra som BIR og Lita som 2.btk med ck og cert! Det liker vi!

Lita er en glede å ha med seg, hun er en fantastisk vennlig tispe, med stabil mentalitet.

Rändi Finsk Champion!

Dagen etter Nappi's championat, tok Rändi sitt siste CERT i Tervakoski i Finland! Søsknene fylte 2 år på fredag 23.08.13!

Rändi har fått alle sine cert fra finske dommere og det smaker spesielt godt siden de fleste av oss vet hvor strenge og dyktige finske dommere er. Rändi er den første perro'en fra norsk oppdrett med tittel FIN CH!

Nappi Norsk Champion!

Fantastisk helg 24.-25.08.13! Vi deltok på NKK Oslo med Luna (Esperada Del C.), Nappi og Xabi - Kristoffer var med igjen som superhandler!

Dagen kunne ikke blitt bedre for oss! Xabi startet med å bli best hannhund med cacib, Luna vant juniorklassen og Nappi vant åpen klasse. Deretter tok Nappi seieren i tispenes konkurranseklasse med CERT og cacib, og Luna fulgte hakk i hæl handlet av Kristoffer som 2.btk!

Videre tok Nappi - min ferske champion - BIR plassering og Xabi måtte se seg slått av damen! Wau 😎! Faktisk er dette 4. år på rad jeg vinner på NKK Oslo med mine hunder!

Rändi i ringen i Finland og Sverige!

Kjære godeste Rändi (Fuego Del Otoño Del C.) - broren til Nappi - har vist seg frem i ringene igjen ila den siste måneden! 

Lørdag 29. juni ble han 2.bhk m/ck i Gällivare i Sverige med dommer Fredrik Norgren!

Lørdag den 15. juni ble Rändi BIM m/cert i Kerimäki med dommer Paula Rekiranta! Flott resultat - gratulerer Arja!

Til høsten kommer Rändi til å være med på andejakt igjen, i tillegg starter han trening av blodspor. Nesen og arbeidslysten er på plass, nylig sporet han fersk elgspor i over 30 min!

NKK Drammen 01.06.13

For en hyggelig dag vi hadde på NKK Drammen i år også! Det var stas å møte Jorunn og Rosa igjen, sammen med Kirsi og Ron. Sistnevnte radarpar ble dagens vinnere - godt resultat å ta med hjem Jorunn - Grattis!

Fudge var allerede "gravid" ved utstillings tidspunkt og kanskje ikke helt i slaget i varmen. Dommeren fortalte meg at han ønsket mer benstamme på tispene og gav dermed Fudge 'very good'.

Xabi viste seg flott frem igjen - som alltid - og ble belønnet med 2.bhk plassering rett etter Ron! Takk Kristoffer for handling av Xabi i konkurranseklassen. Det gledet meg å handle Xabi's sønn - unge kjekke Morris til 3.bhk plassering med "stort Cert" i boks! WoW!

I en alder av 16 måneder har 3 av ungdommene i E -kull oppnådd NKK Cert 😎 !

Letohallen 27.-28.04.13

Morris - El Ernesto Del Corazoncito
GRUPPEVINNER


søndag 28. april med dommer Jo Shcepers fra Nederland!

Dette ble en historisk dag for meg, mitt oppdrett og rasen i Norge!

En helt fantastisk opplevelse!!!

Tusen takk for Hanne og Rolf Harald for at jeg får vise frem denne kjekkasen!

Ezzie (Ezmeralda Del C.) ble stilt ut i juniorklasse sammen med bror Morris. Hun er en ren glede å se i ringen! For en utstråling Ezzie har!!!

Søndagens rasedommer Leila Kärkäs fra Finland er alltid nøye og streng i sin bedømming, ingenting gis "gratis" i hennes ring.

Dermed smaker det ekstra godt med BIR og BIM med påfølgende cert for både Ezzie og Morris!!!

Takk for en fin dag Ingvild og Anine!

Lørdag 27. april stilte jeg Morris for dommer György Tesics fra Ungarn på Letohallen.

Dagens innsats ble belønnet med BIR og cert for unge kjekkasen! BIM m/cert Forevertobe Molly med Torine. Gratulerer!

NKK Hordaland 06.04.13

Besøk hos Jorunn og Rosa passet perfekt med NKK utstillingen i Bergen! Det var utrolig godt å treffe igjen to herlige perrojenter Rosa og Mira!  

Dagens dommer var Bertil Lundgren fra Sverige. Rosa (Alma Amorosa Del C.) og Mira (Eleanora Del C.) var med i juniorklasse for første gang. Dommeren plasserte Mira på første plass i klassen med ck, tett etterfulgt av Rosa med 'excellent'. Veldig bra innsats av ungdommer!

Videre gikk Mira som best tispe mot kjekke Ron fra Jorunn -> Ron BIR m/cacib & Mira BIM og "stort Cert" er sikret 😎! Gratulerer så masse Jorunn og Kari!

NKK Kristiansand 17.03.13

Maija og Sookie tok søndagsturen til NKK utstillingen i Kristiansand. Mens Maija studerte norsk elghund, ble Sookie vist frem i juniorklasse av Finn Helge Olsen for dommeren Gunilla Skallman fra Sverige. 

For en flott dag det ble! Sookie BIR i 12 mnd alder og "stort Cert" er sikret 😎!!! Takk for hjelpen til dyktig handler Finn Helge og gratulerer så masse Maija!

Hellerudsletta 26.-27.01.13

Da tok vi turen til Hellerudsletta Exporama siste helgen i januar.

På lørdag viste jeg Sookie for Georg Schogol fra Georgia, unge frøkna ble belønnet med sitt andre cert og BIR! I grupperingen viste Sookie seg enda bedre enn tidligere på dagen og vi ble plassert som BIG4 !!!
Flotte greier!

På søndag stilte vi opp med søskenduellen med tre stykker fra E -kull Morris, Ezzie og Sookie.

Dagens dommer var Francisco Ruiz Rodriquez fra Spania. Den skriftlige bedømmingen var bare positiv for alle tre men kunne gjerne vært mer utdypende enn 4 - 6 ord per hund. Alle søsken fikk 'excellent' i kvalitetsbedømming og det er vi fornøyde med, ungdommer er bare 11 mnd gamle.

Ezzie ble Exc 1 og slo Sookie Exc 2 og Morris var også Exc 1 alene i sin klasse. Takk for en fin dag!

Tusen takk Anine for nydelige bilder av sjarmtrollene våre!

Sandefjord 19.01.13

Sookie (Electra Del C.) startet utstillingsåret 2013 for oss i dag med superbra resultater! Dommer Lilian De Ridder fra Belgia var veldig sparsom med ck med rasene før oss (springer, portis og lagotto) så det var spennende å få en bedømmelse på junior frøken.

Hun ble veldig begeistret for Sookie! Jeg gleder meg over hennes kommentarer: "Female full of quality, she will conquer the rings in the future. She made my day!"

Vi dro hjem med BIR, CERT og BIG4 plassering! Gratulerer Maija!

Årets vinnershow!

Norsk Vinner 2012 gikk av stabelen på Lillestrøm Dogs4All på søndag 25.11.12. Dommer Fredrik Norgren fra Sverige, 27 påmeldte spanske vannhunder.

En fantastisk helg med besøk av Arja, Vico og Rändi & Heidi og co fra Finland med mange flere perrovenner til stede på Dogs4 All.

Resultatene er jeg fornøyd med; ck og Norsk Junior Vinner 2012 for Rändi, 'excellent' og 2.plass i juniortisper for Nappi, ck og 2.plass i unghundklasse for Maggie, 'very good' for Ella i unghundklassen samt 'very good' for Lita i juniorklasse.

Frida vant championklassen - ikke verst etter 1 års pause fra ringene! Kristoffer handlet Fudge igjen til velfortjent 2.plass rett etter oss - takk! Xabi viste seg fint frem og ble belønnet med ck og 4.bhk! Wau flotte greier! Det beste av alt; skryt på hundenes temperament  i alle kritikkskjema! 😎

Dagens BIR og BIR-veteran - Norsk Vinner og Norsk Veteran Vinner 2012 ble Vico de Valdeperales - en flott herremann på 10 år! Gratulerer Arja!

Letohallen 27.10.12

Denne lørdagen skulle Frida & Xabi sønnen Bruno (Don Quijote Del C.) i ringen for første gang. Utstillingen på Letohallen ble arrangert av Norsk Lhasa Apso klub med Rodi Hübenthal som perrodommer, en erfaren og dyktig dommer.

Bruno viste seg fint frem og innsatsen ble belønnet med BIM og cert! Flott! Takk for en fin dag Christine og Theo!

Gratulerer til Jacinto og Neri med BIR!

NKK Hamar 14.10.12

NKK Hamar sto for turen søndag 14. oktober. Denne dagen hadde vi dommer Leif Regnar Hjorth.

Dommeren plasserte Xabi som best hannhund og BIM med veldig bra kritikk, og skryt på hans fysiske form og muskler. Takk Natalie og Keneth for at dere tar så godt vare på go'gutten!

Nappi fikk excellent i juniorklasse med bra tilbakemelding på utvikling per i dag, overlinjen trenger å stabilisere seg mer. Det var fint å se at Nappi og jeg har fått frem glede i ringen, helt klart resultater fra handlerkurset!

Kristoffer stilte ut Fudge så klart 😎! Han og Fudge går så fint sammen og har en helt spesiell kontakt. Fudge ble plassert som 2.btk med cacib bak Laila's Dina som ble dagens BIR med cert - gratulerer Laila!

NKK Rogaland 16.09.12

I midten av september reiste vi en tur til Stavanger for å hilse på broren Fant (Fuego De Finlandia Del C.) og delta på NKK Rogaland utstilling. En veldig fin tur på alle måter!

Etter dommerendring møtte vi finsk streng Soile Bister i ringen. Fudge viste seg flott frem og Bister belønnet solstrålen med BIR og Cacib!

Jeg gikk med Fant i juniorklasse - for en fantastisk ung hannhund! Fant har aldri vært på en utstilling før eller i det hele tatt hatt på seg et utstillingsbånd, men han var bare blid og glad for hele settingen og gikk logrende bort til dommeren som sto i ringen med en lang mørk regnjakke på seg 😉! Et meget godt tegn på hans mentalitet, en herlig ung hanne! Bister gav Fant 'very good' siden han ennå er så uferdig i kroppen, men gode kommentarer og skryt for temperament.
 
Nappi entret ringen like blid og fikk 'excellent' og meget gode kommentarer fra Bister. Da er det bare å tiden til hjelp og vokse litt til!

Her sitter bror Fant sammen med sin søster Nappi!

Borås, Sverige 02.09.12

På lørdag 01.september møtte jeg Loca (Eterna Del C.) for første gang siden hun flyttet fra meg som liten valp. Loca og familien deltok i Gränna treff med oss. Fantastisk fint å få se henne! Loca er livlig og vennlig tispe som står helt i stilen med resten av søskenflokken
i E -kull.

På søndag 2.september var Loca med sin eier Birgitta på valpeshow hjemme i Borås og resultatene ble bare henrykende:
BIR, BIG og BIS2 -valp !!!

Wohoo helt topp ! Takk Birgitta for at du viser frem Loca!

Drammen 26.08.12

Nappi og Fudge var med på utstillingen av klubben for Gårds- og fjellhunder i Drammen søndag 26.08.12.

Nappi ble vist av meg og Fudge gikk sammen med Kristoffer. Denne gangen var det faktisk unge frøken Nappi som slo sin mor i ringen! Dommer Antonio Di Lorenzo valgte Nappi som BIR med cert og BIR-junior - for noen flotte rosetter hun fikk! Fudge fikk nøye seg med excellent denne dagen. 

En fin solrik formiddag, på vei hjem hilste vi på Morris (El Ernesto Del C.) i Vollen. Sjarmerende og livlig ung herremann!  

NKK Bjerke 19.08.12

På NKK Bjerke stilte jeg ut Xabi, Fudge og Nappi. Dagens dommer var fra Spania Carlos Renau Fernandez. Det var 10 perro'er påmeldt.

Xabi gikk av med seier i bh-klassen! Da var det Nappi sin tur i juniorklasse, lille frøken var sliten etter vannhundtreff dagen før, hun viste seg ikke noe særlig i ringen og fikk 'very good' med gode kommentarer fra dommeren.

Ingen cert ble delt ut denne dagen.

Fudge travet frem og vant championklassen! Til slutt sto Xabi og Fudge igjen for bir/bim runden - takk for hjelpen Marte som stilte Fudge for meg! Dommeren valgte Xabi som dagens BIR med cacib og Fudge ble BIM med cacib 🤩!!!

Mosseutstillingen 29.07.12

WAU for en dag! Det ble full pott til oss under solen i Østfold 😎! Vi stilte for finske dommeren Harry Tast, kjent for å være streng som de fleste finske dommere er. Først hadde vi 6 valper i ringen hvorav en hannvalp fra Marit, deretter hadde vi 5 tispevalper i ringen. Jeg viste frem Sookie og Anine viste Ezzie.

Ezzie (Ezmeralda Del C.) viste seg så fint for å være helt fersk 4 mnd gammel frøken i ringen og dette ble belønnet med 1.plassering i tispegruppen! Sookie (Electra Del C.) ble nr. 3, altså begge to ble plassert. Det beste var at hverken Sookie eller Ezzie brydde seg om dommeren som hadde på seg mørke solbriller og caps.

Dommeren valgte fine Ezzie som dagens BIR -valp! Superflott! Gratulerer Ingvild og Anine, tusen takk for at dere har vært så flinke med vakre Ezzie!

Nappi hadde debut i "voksen"klasser og det gikk så fint! Nappi er omgjengelig og vennlig vesen, hun travet frem rolig og fornøyd, hilste på dommeren og fikk meget god kritikk. Dommeren vurderte henne som veldig lovende av utmerket type -> ck og Cert! Takk! 

Så var det Fudge og Kristoffer i ringen igjen! For en ekvipasje, Kristoffer får virkelig frem de beste sidene av Fudge! Fudge vant championklassen, kun Nappi og Fudge fikk ck og konkurrerte videre om beste plassering, mor Fudge slo sin unge datter -> Fudge BIR & Nappi 2.btk m/ cert! 😉

Ingvild tok et fint bilde av Fudge og Kristoffer i ringen. Fudge fyller 6 år i slutten av august og er i toppform både til sinns og i kroppen!

NKK Drammen 02.06.12

Så var vi i Drammen igjen! Det var 12 perro påmeldt for dommeren Pedro Sanches Delerue fra Portugal. Vi hadde en trivelig dag ved ringsiden med hundene og perroentusiaster, Lita, Maggie, Dennis og Fudge var på meldt. Nappi "the baby" var så klart med for miljøtreningens skyld men ikke påmeldt, hun får vokse litt mer.

Dennis sto stille og pent i håndtering og fikk 'excellent' som jeg er godt fornøyd med, Maggie startet som første dame i juniorklasse men vi fikk 'very good' og rett ut. Lita fikk også 'excellent' - veldig fint av to unge juniorer! Xabi's datter Petra (Padimas Young Queen) vant juniorklassen med ck.

Fudge og Kristoffer entret championklassen med mange konkurrenter, to tisper fra Finland var med. Etterhvert ble rekken tynnere og tynnere, finske tisper ble sendt rett ut uten ck, dommeren straffet for frisering av pels med saks. Til slutt sto Fudge og Kristoffer igjen som nr.1 i klassen!! Wou da ble jeg glad ! Fudge viser seg så flott sammen med Kristoffer!

I siste runde i konkurranseklassen slo fine Petra søte Fudge og unge frøken ble 1.btk og bim med Fudge på 2.btk plassering! Gratulerer og takk Kristoffer for en kjempe fin jobb med Fudge i ringen og grattis til Marit med Petra's fine resultat!

Rändi's fine start i juniorklasse!

Rändi er den første av F -søsken som debuterte i "voksen konkurranse" i juniorklasse i Finland i helgen 26.-27.5.12. Dommerene var strenge og det var ikke mange som fikk ck, dermed er det ekstra godt med så fine resultater som 3.bhk og 4.bhk med ck begge dager! Grattis Arja!

Rändi har også allerede vært i sin første tittelutstilling i Tallinn den 3.juni. Rändi fikk ck i juniorklasse og ble plassert som nr.3 i klassen. "Storebroren" Vico kapret med seg hjem enda en tittel Estonian Veteran Vinner -12! Grattis igjen Arja!

Bilde tok jeg av Rändi den 17.mai da jeg besøkte gullgutten og Arja med familien i Joensuu! Han er herlig - vakker, god stødig kropp, og veldig hyggelig mentalitet! Utrolig godt å se at kullet med Fudge og Fano er så vellykket!

Hellerudsletta 05.02.12

I dag var det Maggie sin tur til å starte sin karriere i juniorklasse i ringen for "de voksne". Dommer Roberto Schill fra Romania var meget fornøyd med den livlige unge frøken og premierte Maggie som BIR med cert med god kritikk på kropp, bevegelser og temperament! Jipjee flott start! Maggie er en vakker og vennlig tispe, hun sjarmerte mange rundt ringen.

Lita og Nappi deltok i valpeshow og dommeren Friedrich Birkmar valgte Nappi som dagens BIR-valp, begge to fikk fine kritikker. Jeg tror Lita og Nappi gjorde den beste innsatsen etter ringen med tilskuere som ble nokså sjamerte. Dennis var også med oss som publikum!

Etter utstillingen fikk Maggie og Dennis sitt andre pelsklipp og ble så fine nakne vannhunder, da kommer det nye vakre krøller til våren.

Nappi, Lita og Maggie på romjulsutstilling!

Årets aller siste runde i ringen tok vi i Letohallen og romjulsutstilling 30.12.11!

Nappi og søster Lita hadde sine debuter i ringen i valpeklasse 4-6 mnd, mens Maggie gikk i klasse 6-9 mnd siden hun snart er junior.

Maggie vant sin egen klasse og det gjorde også Nappi!

Nappi travet frem som om hun hadde gjort dette flere ganger før og kapret med seg seieren som BIR-valp da hun gikk mot Maggie i siste runde og ble til slutt BIG2 i gruppebedømming! Wau for en fin dag🙂!

Nappi sin kullsøster Lita viste seg frem glad med herlig utstråling sammen med sin flinke matmor, det gleder meg.

Maggie og Nappi - fine jenter! Takk for hjelpen Susana! Dommer Trine Gustavsen, Norge.

Nordisk Vinner -11, 11.12.11

Så fort vi hadde pakket ut av kofferten etter Helsinki tur, pakket vi igjen for å dra på årets siste utenlandstur. I godt selskap reiste Frida og jeg til Stockholm for å konkurrere på Nordisk Vinner -11 show.

Konkurransen var tøff, først vant vi championklassen og sto på videre i konkurranseklassen! Men denne gangen måtte vi se oss slått av en annen fin tispe og Frida ble plassert som 2.btk m/res.cacib. Flott Frida - hun flyr i ringen som en drøm, alltid glede å vise henne frem! Godt resultat da det var 38 påmeldte perro'er i show.

En god, avslappende helg, også interessant å se så mange perro'er i ringen to helger på rad!

Helsinki 3.-4.12.11

Første helgen i desember dro jeg med Frida til Helsinki og vi deltok i Helsinki Vinner og Finsk Vinner - 11 utstilling. Resultater kan vi ikke skryte av, på søndag 4. desember ble Frida plassert som nummer 3. i championklasse, noe som nesten var et under da den spanske dommeren plukket frem kun hunder med stumphale. Av 42 perro'er i ringen, ble kun 1 med lang hale plassert i konkurranseklassene! Useriøst mener jeg, vi har en rase som kan ha alle halelengder, dermed skal man kunne forvente å få en rettferdig bedømming.

Vi hadde en super hyggelig tur alt i alt! I bildet ser du Frida sammen med sin far Leevi (Multi Winner Multi CH Alevin de el Polvorin). Leevi er 11 år gammel og fortsatt livlig og sprek herremann. Jeg fikk også tilbringe tid sammen med Fano som er faren til Nappi og unge herremannen Santtu. Takk Heidi for en flott helg!

Her poserer Frida sammen med sin 12,5 år gamle mor Milla (Fin ch Zorrazo Milizza). Milla går fortsatt på andejakt med sin eier og er sterk og muskuløs i kroppen. Og se på den flotte brunfargen hun fortsatt har i pelsen! Det var godt å treffe dere Minna!

Norsk Vinner -11, 26.11.11

Dogs4All i Lillestrøm og Norsk Vinner - 11 show! Fudge, Frida og Xabi entret ringen, jeg fikk hjelp av Kristoffer til å stille ut Fudge i championklasse da jeg gikk med Frida.

Og for noen flotte resultater kunne vi ta med oss hjem! Alle mine 3 var blant de 4 beste i rasen 😎! Xabi 2.bhk m/cacib, Fudge 2.btk m/res.cacib utrolig flott handlet av Kristoffer! Frida travet frem til seier igjen - BIR og NORSK VINNER -11 ! Fantastisk! 

Frida er også blitt kåret til Årets Rasevinner i NKK med 15 poeng! Resultatene finner du under NKK's websider.  

Kristoffer og Fudge i ringen 26.11.11 på Dogs4All - tusen takk for hjelpen! Kristoffer må være den medfødte talenten til å handle hunder, superflink er du!

Xabi i fin form og flott pels! Han viste seg fint og fikk plassering 2.bhk m/cacib!

Moro moro i ringen! Frida og Fudge vet når de har fortjent ekstra gode godbiter! 

Kongsberghallen 13.11.11

Marte med Zelanda og jeg med "jentene" Fudge, Maggie og Nappi kjørte avgårde tidlig på morningen mot Kongsberg og den årlige novemberutstillingen. I dag hadde vi svensk dommer Kenneth Edh.

Valpene Maggie, Ella og Dennis fra D -kull debuterte i valpeshow. Maggie og Ella viste seg fint med logrende hale i dommerens håndtering. Dennis beveget seg fint men syntes at håndteringen ikke var så greit denne gangen, dette skal vi trene på - øvelse gjør mester! Alle 3 fikk fine kommentarer på kroppsbygning og proposjoner som helhet, supert! Ella ble plassert som 3. best tispevalp, Maggie som 2. best tispevalp og Xabi - datter Petra ble Bir-valp!

Fudge likte seg i ringen og travet frem til BIR plassering! Flott av en mor som leverte valpekullet for en måned siden, Fudge er i fin form!
Lille Nappi var selvfølgelig med for å bli kjent med utstillings setting, hun er så fornøyd, tuslet frem blant alle hunder og folk, alltid blid og glad .

NKK Hamar 08.10.11

Frida, Xabi og jeg dro til NKK Hamar utstilling og dagen ble så fin! Dommeren Rui Oliveira fra Portugal var veldig begeistret for Frida, han smilte og kommenterte da han plukket oss til BIR - plassering "This female is just lovely!". Ja jeg er helt enig 😉! Xabi viste seg flott frem men måtte se seg slått av en finsk hannhund, dermed ble Xabi 2.bhk med CK. Fine gutten!

NKK Oslo 20.08.11

Frida og jeg tok turen til Bjerkebanen på lørdag og deltok på den internasjonale utstillingen NKK har hvert år i Oslo området. Vi dro sammen med Fridas sønn Leo og familien, det var godt å se hvordan Leo tok det hele med knusende ro blant alle fremmede hunder og folk. 

Dagens dommer var norsk Marit Sunde, veldig vennlig og blid dame. Hun tok seg god tid til å se og kjenne på hundene. De fleste perro'ene ble målt av henne, Frida er 46 cm høy fra manken. Dommeren likte Frida godt og anså henne som den eneste tispen som fortjente excellent og ck! Vi travet videre mot "Tommy" i bir/bim runden og kom hjem med den beste BIR-sløyfen i sekken! En fin fin dag.

Int. Ransäter 30.-31.07.11

Nå er Frida også tilbake i ringene etter sin mammapermisjon! Marit og jeg reiste til Ransäter Internasjonal utstilling i Sverige, turen var kjempe hyggelig og avslappende, og resultatene kan jeg bare nyte! På lørdag 30.07 hadde vi dommer Dusan Paunovic fra Serbia, og Xabi viste seg flott frem med plassering som best hannhund og BIM. Frida ble plassert som 2.btk og dermed fikk begge sine svenske cert som vi var ute etter og fikk sitt svenske championat! I tillegg ble Fridas nordiske championat fullført med dette certet!

På søndag 31.07 møtte vi dommer Petru Muntean fra Romania. Xabi måtte se seg slått av en ung fin hannhund denne gangen og ble plassert som 2.bhk med ck, Frida derimot bedret resultatene fra lørdag og travet frem til BIR plassering! Wau for en comeback av Fridamor!! Dommeren skrøt av Frida og hennes rasetypiske preg, det er spesielt hyggelig å høre "in excellent condition" en drøy måned etter levering av valpekull 😉.

NKK Drammen 04.06.11

Xabi åpnet vårt utstillingsår i NKK Drammen! Siden det har vært valper i huset har ikke vi prioritert å reise rundt på utstillinger. Dommeren Giuseppe Alessandra fra Italia var ikke spesielt interessert i Xabi, bilder viser at han sto med ryggen til hver gang vi løpte i ringen. Det er surt å betale for en sånn bedømming. Xabis resultat for dagen ble "very good" i championklasse. Ellers hadde vi en kjempe koselig og varm dag sammen med hunder og venner!

Kassel Int.show 12.12.10

Dag nr.2 i Kassel deltok vi i en internasjonal utstilling der det var 6 påmeldte perro til stede. Frida hadde motstand i championklasse av en tysk perrodame, men dommeren mente Frida var best tispe! Videre gikk vi mot Vico og en ung hannhund, og ble plassert som best i rasen igjen! Dermed oppnådde vi reisens mål - i tillegg til enda ett tysk cert, fikk Frida sitt siste Cacib og ble Internasjonal Champion! Velfortjent gulljenten min! 😘

Kassel 11.12.10

Den förste utstillingen den 11.desember i Kassel i Tyskland var en nasjonal show med 4 perro til stede. Dagens dommer valgte flotte Vico som BIR og Frida ble best tispe. Vico fikk sitt 5. tyske cert og ble dermed tysk Champion! Grattis Arja! Nå har gutten omlag 33 titler... Frida fikk også ett tysk cert, men det kreves 5 cert for å oppnå championat i Tyskland.  

Nordisk Vinner 2010

På lørdag 27.november fikk jeg besøk av Heidi, Arja og Päivi med Lissu, Nemo og Naru fra Finland. Vi koste oss masse og forberedet oss til søndagens store utstilling på Dogs4All Lillestrøm - Nordisk Vinner 2010! Imponerende er det når til sammen 6 hunder som er helt fremmede for hverandre (av begge kjønn),  omgås så flott sammen og sover i ro og fred.

Tidlig på søndag 28.11.10 dro vi avgårde og rigget oss på plass i hallen. Dagens svenske dommer Martin Johansson var rimelig streng i bedømming, noe jeg synes er bra, vi har for mange "ck- på løpende bånd" -dommere i rasen. Chico gikk i unghundklassen, oppførte seg veldig fint igjen og fikk 1.premie uten ck. Videre gikk jeg med Xabi i championklasse og vi ble plassert som nr. 3 i klassen med ck men Xabi ble ikke plassert videre i konkurranseklassen. Da var det tispenes tur! Det var en juniortispe, 3 i unghundklassen og 2 i åpenklasse, ingen av dem fikk ck. Litt overraskende. Jessie vant åpenklasse der hun gikk mot sin mor Z.Niebla som var kommet på besøk til Norge med Marita og Robert! Frida og jeg gikk mot Fridas søster Lissu i championklasse -  spennende var det, det kan jeg love! Etter flere runder valgte dommeren å sette Frida som nr. 1!! Da ble jeg veldig spent på fortsettelsen i konkurranseklasse der vi gikk mot 2 andre championtisper og en veteran. Frida vant over alle de andre tispene igjen! Wau ! I siste runde mot den beste hannen fra Finland, rakk vi bare løpe en halv runde før dommeren overrakk den beste NORDISK VINNER 2010 -sløyfen til oss!!! Herlighet for en opplevelse igjen med denne nydelige perrojenten, hun er bare helt rå! 🙂 

Kongsberghallen 14.11.10

Søndag 14. november rettet vi snutene mot Kongsberg igjen, denne gangen var det Embla og Chico som skulle vise seg. Jeg og Chico hadde trent en god del på håndtering siden Hamar og det lønnet seg! Chico sto stille og pent, hadde ingenting i mot at en fremmed, stor skjeggete kar som dommer Milivoje Urosevic var, kom bort og kjente på han. Flott! Chico ble plassert 2.bhk med CK, det er jeg veldig fornøyd med. Embla vegret seg og fikk en 2.premie denne gangen. Så trening må til før neste gang.

NKK Hamar 10.10.10

Marte med Zelanda og jeg med Chico og Frida dro avgårde til årets NKK Hamar utstilling. Denne gangen hadde vi en finsk dame Leni Finne som dommer, helt ukjent figur for oss alle med perro. Hun var nøye i sin bedømming og ikke redd for å bruke hele skala i premiering. Chico var eneste hannhund, han vegret seg mye i dommerens håndtering og fikk dermed en 3.premie - noe som var dessverre 'velfortjent'. Her må vi trene videre, trening gjør mester! Ingen av de unge tispene gikk videre til konkurranseklasse. Frida og jeg vant championklassen! Til slutt gikk vi mot to championtisper og en veteran. Dommeren mente Frida var best og vi vant! Frida BIR med sitt 6.cacib! For en fin dag. I grupperingen gikk det som vanlig, inn og ut, men det viktigste er å få vist frem rasen.

Eurodogshow 30.9-3.10.10 Slovenia

Frida liker seg i flyburet! Det er det ikke noe tvil om, når buret står fremme sniker hun seg inni og legger seg godt til rette. Siste helgen i september reiste vi ut på tur igjen. Vi møtte Arja og Vico i Berlin, deretter fløy vi sammen til Klagenfurt i Østerrike, vårt 'gasthaus' lå i en liten sjarmerende by Ferlach. Flott natur og vennlige mennesker! Her slappet vi av og koste oss, feiret Vico sin bursdag 29.9. og min bursdag 30.9. - Vico ble 8 år, en verdig veteran med glimt i øyet, jeg derimot fylte vel litt mer enn det... Videre kjørte vi til Slovenia og deltok på Clubshow 02.10 i Pragersko (rasespesialshow som ble arrangert i forbindelse med Eurodogshow) og i selveste Eurodogshow 03.10 i Celje. Det var 17 perro påmeldte, hvorav 12 fra Finland, 4 fra Nederland og Frida som eneste fra Norge. Dommeren Giulio Bezzechi fra Italia så veldig nøye på bevegelser. Vico var så glad i ringen, han hoppet og sprettet rundt som en unggutt, og ble plassert som BIR-veteran og Europa Veteran Vinner 2010, i tillegg fikk han cert og tittelen Slovenia Veteran Champion! Gratulerer så masse Arja! Frida og jeg travet rundt i ringen så godt vi kunne, og det lønnet seg - vi vant championklassen og med cert ble Frida Slovenia Champion! Flott! Videre i cacib-konkurransen ble vi slått av en finsk tispe. Så siste cacib venter på oss enda der ute ett sted... 😉 En meget innholdsrik og hyggelig tur hadde vi denne gangen også!

NKK Oslo Double 14.08.10

I år arrangerte NKK en stor 2-dagers internasjonal utstilling på Bjerke. Lørdag 14. var Cruftskvalifisering 2011 og søndag 15. var Norsk vinner -10 konkurranse. Jeg var så heldig å få med meg en duktig ung handler Jenny som hjalp meg med å stille ut Fudge begge dager i championklasse. På lørdag hadde vi norsk dommer Siv Sandø som plasserte Xabi nr.1 i åpenklasse med ck, deretter ble Xabi 3.bhk med reserv.cacib som blir til cacib da hannen foran oss var allerede int.ch. Flott! Xabi fikk mye skryt for sitt gode gemytt. Jenny og Fudge var flinke i championklasse sammen med meg og Frida, og en tispe til, og ble plassert som nr.3 med 1.premie. Frida vant klassen med ck og gikk videre til best tispeklasse der vi endte opp på 1.plass! Wau! Da gikk vi mot Berit sin fine unge hannhund i siste runde, og dommeren likte Frida veldig godt og plasserte oss som vinnere i rasen 🙂. Frida BIR med 4.cacib!

NKK Oslo Double 15.08.10

På søndagsmorgen var det på'n igjen. Ringen var ikke lenger den samme fine grønne gressmatten som på lørdag, men en gjørmete flekk på helt andre siden av området. Der sto vi og ventet på vår tur. Dagens dommer hadde jeg møtt før, for 2 år siden i Finland da han kåret Paco til finsk Champion. Laurent Pichard fra Sveits er en hyggelig og rolig dommer som forholder seg til hunder på en vennlig måte. Xabi gikk veldig fint igjen og vant åpenklasse, deretter var det "tøff kniving" om første plass i best hannhundklasse. Vi endte opp som nr.2 i konkurranseklassen og med glede tok vi imot det siste certet som fullførte Xabi's norske Championat! Grattis gullgutten! I tillegg fikk Xabi igjen en reserv.cacib som blir til cacib! Fudge og Jenny viste seg veldig fint i ringen igjen som resulterte i ck. Frida og jeg vant championklassen og best tispeklasse og gikk videre til kampen om den gjeveste plasseringen! Vi travet og travet mot den beste hannen fra Sverige, til slutt likte Pichard Frida best og overrakk den fineste BIR NORSK VINNER 2010 sløyfen til oss!!! Helt utrolig Frida BIR med 5.cacib!!   

For en helg: 2 x BIR, Norsk vinner -10 & Norsk Champion!! Tusen takk til alle dere som hjalp meg denne helgen, uten hverandre hadde vi ikke fått det til!

NKK Drammen 05.06.10

Nå var det ett år siden vi var på NKK Drammen, og denne gangen stilte Frida og Embla seg til bedømming med dommeren Jose Miguel Doval Sanches fra Spania. Dagen var solrik og fin, og resultatene løftet stemningen enda mer! Frida vant ch-klassen og ble plassert som 2.btkk mens 'lille' Embla travet frem til 4.btkk plassering! Veldig fornøyd med dette, begge damer gjorde en skikkelig innsats i ringen. (flere bilder i fotoalbum)

Stangehallen 25.04.10

Jessie og Chico fikk bli med til Norsk Dobermannklubbs utstilling i Stangehallen i går. Dagens dommer var Paul Scanlon fra Irland. Han ga Chico veldig bra tilbakemelding som 'very good' men allikevel fikk vi en 2.premie, uten noen kommentarer på evt. 'trekk'. Ut ifra nordisk skala er dette en noe merkelig måte å premiere på, som regel er 'very good' en 1.premie i Norden. Bilde viser hvordan dommeren dro frem en pipeleke og testet om hunder viste interesse for slik stimuli. Alt i alt hadde vi en hyggelig dag med andre perrovenner!

Jessie var så flink og sjarmerende som alltid og ble plassert som 2.btkk med sitt andre cert, kjempe flott! Grattis Christel!

NKK Bø i Telemark 21.02.10

Da var det ett år siden vi var sist i Telemarkshallen. Denne gangen ble det en trivelig helgetur i Telemark med masse sosialt samvær for både to - og firebente. Jeg deltok i utstillingen med Xabi og Frida, og resultatene ble flotte i år også! Dommeren Kurt Nilsson fra Sverige var begeistret for Xabi og premierte min unge gutt som BIR m/cert og cacib! Nå er gladgutten ferdig cert'et til championat i 18 måneders alder, han mangler bare ett cert etter fylt 2 år. Frida~frøken vant championklassen med flott kritikk og ble til slutt plassert som 2.btkk. Flott! Vi fikk også se Marianne og Zita "inn action" i Eliteklasse på lydighet, for en  super ekvipasje. Grattis med fint resultat for dagen.

Hellerudsletta 30.01.10

Fudge og Xabi deltok på Hellerudsletta Exporama utstilling den 30.januar og resultatene ble fine! Dommeren Annika Ulltveit-Moe premierte Xabi som BIR med cert og Fudge som gikk første gang i championklasse, ble BIM. Det var en veldig hyggelig dag med mange perro'er til stede, blant annet Fudge's barn Embla og Chico tok turen innom hallen. Grattis til Marianne som viste frem Mia for første gang og lille damen ble kåret til BIR-valp og BIG4.

Fudges Championat

Fudge er en vakker og blid tispe, og nå skulle vi prøve å jakte på det siste certet for å fullføre hennes championat. Søndag 17.01.10 dro Marte og jeg til Norsk Bernersennen klubbs utstilling i Letohallen. Dommeren Diogo Ramalho fra Portugal premierte Fudge som 1.btkk med cert og BIR dermed var championatet i boks! Videre i gruppen ble vi plassert som BIG4. En fin fin dag, Tommy ble BIR-valp og BIG1 på første valpeshow! Grattis Marte!

NKK Lillestrøm 28.11.09

Norsk Vinner-09 utstilling ble arrangert ved Norges Varemesse i Lillestrøm 28.11.09. Dommeren for dagen var Lemo Niksa fra Kroatia, og det var så mange som 30 påmeldte perro'er! Norges rekord i rasen. Chico var først ute i juniorklasse, denne gangen fikk han 2.premie, Xabi travet frem til 4.bhkk plassering med CK, Fudge fikk 1.premie i åpen klasse og Jessie og Christel tok med seg hjem 'det store certet' da Jessie ble plassert 2.btkk! Flott!

C-valper debuterer i juniorklasse

Så var tiden inne for den årlige Novemberutstillingen i Kongsberg 15.11.09. Christel og jeg pakket i bilen og reiste avgårde med Jessie, Fudge og Paco. Denne gangen var mine 'hjemmeboende' kun med som tilskuere. Fremme i hallen møtte vi dagens debutanter Embla og Chico fra C-kull, og Xabi gutten som startet i unghundklasse. Spennende var det, både for juniorer, deres familier og meg som oppdretter når egne valper skulle bedømmes for første gang i offisiell utstilling. Dagen ble kjempe fin! Chico startet først i juniorklassen og dommeren Theo Leenen plasserte unge gutten som vinner i klassen med ck og flott bedømming! Videre ble Xabi kåret til best hannhund med cert og strålende kritikk. Og enda mer moro var det da Chico ble 2.bhkk rett etter Xabi! Jessie ble plassert som 2.btkk med ck og Embla fikk 1.premie i kvalitet og ble plassert som nr.3 i juniorklasse. Tusen takk for en knallfin dag alle sammen!

Fridas Championat!

På lørdag 03.10.09 reiste jeg med Frida til NKK Hamar utstilling. Målet for dagen var klart, å få i boks det siste certet etter fylt 2 år som fullfører Fridas norske championat. Ja og dagen ble fin, dommer Claudio de Guiliani likte det han så og plasserte Frida som 2btkk og certet var i boks når 1btkk var championtispen Gunda. Jeg er meget fornøyd med dagen og denne sjarmerende perro'en som er bare en drøm å vise frem i ringene!

NKK Bjerke 16.08.09

I går var vi på 'hjemmebane' og deltok i NKK Bjerke utstilling med 12 påmeldte perro. Dommeren denne dagen var Lotte Jørgensen fra Danmark, vennlig og rolig dame. Jeg hadde med meg Frida og Paco, og Christel stilte ut Jessie for første gang i juniorklasse. Paco-gutten ble nr. 2 i chklassen og til slutt plassert i som 4.bhkk med fin kritikk på helhet som uttrykk,kropp,bevegelser og pigment.

Frida-frøken gikk i åpen klasse og ble bedømt med flott kritikk på kropp og bevegelser med 1.premie i kvalitet.

Jessie koste seg i ringen med Christel og viste seg fint, og ble plassert med fin kritikk og Ck som 3btkk! Gratulerer, fin start for lille frøken!

Valpeshow 26.07.09

På søndag den 26. juli var det første gang valper fra mitt C-kull viste seg i utstillingsringen i Råde. Embla, Chico og Pardo var flinke for å være ferske nybegynnere, ringvaner og håndtering blir bedre av trening og erfaring etterhvert. Som oppdretter er jeg fornøyd med bedømming valpene fikk fra den finske dommeren Elina Haapaniemi. Takk til mine engasjerte og ivrige valpekjøpere for denne fine solrike søndagen! ~ flere bilder i fotoalbum ~

NKK Drammen 07.06.09

På søndag var det på tide å dra til Drammen og NKK utstilling. Jeg stilte ut Xabi og Fudge. Dommer Leila Kärkäs fra Finland var streng i sin bedømming, og premierte Xabi med 1.premie i kvalitet i juniorklasse med fin kritikk.

Fudge derimot seilet frem til seier og ble dagens BIR med Cert og Cacib! Flott. Begge hundene fikk ros for bra gemytt.

NKK Bø i Telemark 22.02.09

Søndag 22.02.09 deltok jeg med Frida og Paco på NKK Bø i Telemark utstilling der resultatene ble flotte. Frida ble BIR med Cert og Cacib og Paco ble BIM med Cacib. Dommeren Filip Johnson fra Sverige likte begge to veldig godt, han var spesielt begeistret for Frida og ønsket oss masse lykke til i fremtiden.