Diverse aktiviteter

perro'ene i farta...

Perrotreff 07.09.13!

Årets perrotreff ble arrangert i nord-Odal ved Malungen Gjestegård i nydelige omgivelser. Vi samlet oss først rundt frokostbordet som Laila og Annett hadde rigget til og startet dagen i solen.

Utover dager ble det lagt opp til ulike aktiviteter som tur i skogen, agilityhindere, spor og bading.


Vi var til sammen ca 25 perro'er med familier! En hyggelig og sosial dag!

På skolebenken med DBV!

Nå er jeg over halvveis med min instruktørutdanning hos Din Beste Venn Hundeskole.

Denne helgen 15.-17.mars hadde vi igjen en fantastisk lærerik helg med dyktige forelesere Gry Eskeland og Øystein Ahlstrøm.

Gry guidet oss gjennom atferd, ulike utfordringer vi kan møte i arbeid med hunder og eiere, stress og tiltak for å forebygge/redusere stress, ulemper og fordeler med kastrering/sterilisering av hund mm. Øystein jobber i seksjon for husdyr -og akvakulturvitenskap ved UMB. Han gav oss en grundig gjennomgang av ernæring og fordøyelse hos hund. En riktig så nyttig erfaring og læring!

Treff på Ekeberg 09.02.13!

Nytt år og mange nye hyggelige treff skal det bli. Det er faktisk 8 år siden jeg startet vannhundtreff i Oslo området i februar 2005! Da hadde jeg nettopp fått min første lille svarte krøllete perrogutt Sancho fra Sverige - Sancho den store hjertevennen! 

Det er en glede å møtes, spesielt godt å se mine valpekjøpere som glade perroeiere og lykkelige hunder som er født i min egen hånd.

Vi møttes denne gangen lørdag 9. februar på Ekeberg der det er fantastiske turmuligheter for hundene og folket. Solen skinte og vi koste oss i vinterværet!

I mars blir det tur til Losbygård...

Vannhundtreff 22.09.12

Vi hadde et flott treff med sprekt oppmøte med alt 20 perroer på Bygdøy, i tillegg til de som er i bildet hadde vi med oss Lita, Ella, Joey og Jessie! 11 av hundene var Corazoncito - valper fra meg 😘. Love it!

Utrolig godt at valpekjøpere er med i fellesskapet, treffene er en suveren mulighet for sosialisering, miljøtrening og utveksling av erfaringer mellom eiere.

Vi sees igjen utover høsten, alle er velkomne!

Lita i LP -ringen!

På NKK Bjerke søndag 19.august 2012 deltok Lita (Flora Fabulosa Del Corazoncito) med sin duktige eier Susana for første gang i lydighetsklasse I med ett flott resultat - 168,5 poeng, 1.premie og 5.plass av 30 ekvipasjer! Wohoo ! Gratulerer Susana & Lita!!!

Agility nybegynnerkurs 5.- 6.mai 2012

En fantastisk helg! Til tross for en brutal start på lørdagen med snø i bakken og lufta, rettet Susana og jeg snutene mot Brekke i Maridalen og agility nybegynnerkurs hos Oslo og Omegn Dressurklubb. Jeg har gått dette kurset 2 ganger tidligere, med Sancho og Fudge. Med ny hund skal kurset gjennomføres på nytt, og mye skal oppfriskes i minnet.

Susana deltok med Lita og jeg med Nappi. Søstrene imponerte oss med sine evner til å lære og takle enda en ny aktivitet. Nå er det bare å begynne og trene i klubben med nybegynnergruppen og utvikle kunnskapen videre.

Kort oppsummert, denne helgen var bare helt super fin! Fudge og Frida fikk følge med som supportere, de tittet og fulgte nøye med på hva vi gjorde på banen, det ble også et par korte økter med Fudge på banen og Frida fikk trent litt lydighetsøvelser i slutten av dagen. Takk Susana og Lita for en fantastisk helg!

Kynologikurs hos NKK

I helgen 17.-19.02.12 deltok jeg i Kynologikurs hos Norsk Kennel Klub. Kynologi handler om "læren om hunden", genetikk, anatomi, bevegelser, ulike typer og beskrivelser mm.

Nappi var med meg hele helgen, massevis av god miljøtrening for lille frøken.

Jeg er meget fornøyd med kursets innhold! Jeg lærte mye nytt og fikk repetert "gammelt" ved å lytte, titte, snu og vende på kroppen til representanter av ulike raser. Tusen takk til dyktige foredragsholdere Maija Heinilä og Wenche Eikeseth samt Kristen Svendsen for en uforglemmelig helg!

Vannhundtreff 14.01.12

Årets første vannhundtreff i Oslo arrangerte vi på lørdag 14.januar! Vi var til sammen 11 perro'er og en wheaten terrier med sine mennesker, samt nye interessenter som ville møte våre perro'er. Kjempehyggelig! Masse frilek og moro for hundene i fint vær på Ekebergsletta!

Treffene våre er ment til å være hyggelig samvær for oss med vannhunder, sosialisering for hundene, spesielt for valper og unghunder, og andre raser er også velkomne på tur med oss. Det er bare å bli med! Gleder oss til mange nye treff i løpet av året!

Treff med C-kull 19.09.10.

På søndag hadde vi et 'valpetreff' med tre av Fudges C-valper på Nesodden. Emblas familie inviterte oss alle til en hyggelig dag på hytta! Hele kullet kunne ikke være med siden Paris og Basse bor såpass langt unna men Embla, Chico og Pardo møtte opp med sine familier.

Vi koste oss i høstsol og alle fikk prøve seg på noen enkle agilityhindere, det er alltid mye fart og moro når vi møtes. Utover høsten blir det spennende å følge med på helseundersøkelsene til dette kullet. ~> flere bilder i albumet under ~>

Runderingskurs 28.-29.08.10

med Follo Brukshundklubb.

Jenny og Fudge i "Barn og hund"

For en flott ekvipasje! Jenny og Fudge deltok i "Barn og hund" konkurranse på søndag 17.01.10. Jenny fulgte nøye med da jeg viste henne hvordan hun kan 'handle' Fudge og gjennomførte oppgaven med glans! Moro å se på. Dommeren var begeistret og skrøt av dem. (bilde tatt av Annett Dalsbø)

Jessie 17.10.09

Gratulerer Christel og Jessie med Bronsemerket i lydighet! Jessie fikk 159,5 poeng av 180 mulige og ble plassert som nr.4 av 17 stk. Kjempeflott! Paco er stolt av sin flinke datter.

Gränna~treff 29.-30.08.09

Hvert år arrangeres det et perrotreff i Gränna i Sverige i regi av Svenska Perroklubben. I år reiste Marte og jeg avgårde med hundene for å delta på den aktive og sosiale helgen. Det ble en fantastisk helg med hyggelig sosialisering av både to- og firebente, fint vær med mange uteaktiviteter, klubbmesterskap i lydighet og uoffisiell utstilling på søndag før hjemreise.

Jeg hadde med meg Fudge, Xabi og Frida, Marte hadde med sin valp Tommy. Tommy fikk møte to kullsøsken fra Tasseriet C-kull og det var stor stas! Takk for fin helg Marita og Robert. Alle mine tre fikk prøve seg på en del av arbeidsprøven for perro i Spania. Bilde viser Fudge på stigen i 1,5m høyde fra bakken. Hun var litt stiv for å begynne med men på slutten av lørdagen gikk hun over det hele som om hun hadde gjort dette hele sitt liv! Imponerende igjen hvor fort perro lærer noe nytt! ~flere bilder i fotoalbum~

Frida sitter høyt oppe..