E -kull dagbok

f.27.02.12

Valpener har flyttet!

Så var valpe-eventyret over for denne gangen! En hjertelig og livlig gjeng har nå flyttet til hver sine nye hjem. Siste lille frøken Loca flyttet i kveld 4.mai til Borås i Sverige, hun fikk være med oss litt lengre enn søsken. Nappi koste seg voldsomt med valpene og det var så utrolig godt å se, hun har bra språk som hun også har lært bort til valpene i leken. 

Fra dette kullet har jeg beholdt avlsrett i en nydelig tispe Electra som bor hos og eies av Maija Heinilä / kennel Milkcreek i Vestfold. Det blir spennende å følge frøken videre.

Lykke til i den store verden til alle mine søte små! Vi sees igjen 😉!

Tiden flyr!

Valpene har vokst mye, vi er ute lange økter daglig og de små elsker å springe og leke. Båndturer og bilkjøring har jeg også introdusert til hele gjengen. Hundevenner, valpekjøpere og tittere er hos oss hver dag, koselig det! Blant annet Frida, Lita, Tommy, Leo og vennlige rottweiler tispen Marley har hilst på valpene, fine trygge møter for de små.

Nå er det siste innspurt med nye erfaringer av verden før valpene for denne gangen skal flytte til sine nye hjem! Tiden flyr bokstavelig talt!

5 uker og påskeferie!

Søskengjengen er godt i gang med å bli kjent med uteliv og nye utfordringer! Vi er ute flere ganger om dagen så lenge været tillater det og valpene blir underholdt av Nappi som leker fint med de små. Nå skal det trenes også bl.a. med halsbånd, mer uteliv og daglige besøk av folk! I dag fikk jeg tatt gode 5 -ukers bilder av valpene med hjelp fra Maija, takk!

God påske, kos dere - det gjør vi!

Vi er snart 4 uker gamle!

Nå begynner det å bli liv i leiren! Valpene har flyttet i den store verden i stua, de undersøker alle plasser, smaker på leker, koser seg med Nappi på gulvet - flott samspill! Første smaksprøver av valpefôr er også prøvd, og alle har veldig god matlyst. Håper været holder seg like varmt fremover så kan vi snart ta første lille turen ut på terrassen 😎. Noen nye bilder kommer i albumet, utfordringen er foto-objektene som ikke er lett å fange i bilde...

Øyne er åpne!

Hele søskenflokken har åpnet øyne og de begynner å legge merke til lys og lyd rundt seg. Denne utviklingen er så fasinerende å følge med på. Valpene vokser godt, på tide med ny veieing og ormekur i starten av uken. Vi har hatt besøk av familien til Jessie og et par venner og valpekjøpere, alt dette tar Jessie med den største ro, trygg mor er hun. Nappi og Fudge engasjerer seg mer i valpene og Jessie tillater mer av det jo flere dager som går. Den nybakte moren har også lyst til å være med oss på tur, godt å lufte hodet i ammetåke 😉.

Uke nr 2 har startet!

Valpene har blitt en uke gamle og alle spiser og vokser bra. Det gleder meg. Jessie slapper av med ungene sine og tillater at Nappi og Fudge titter på dem innimellom. Nappi er veldig interessert i de små og slikker dem gjerne om hun får muligheten . Første kloklipp er gjennomført og gutten Lars har begynt såvidt å åpne øyne!

Nå er vi her!

Nå er det koselyder i valpekassen igjen! Etter en lang fødsel, er Jessie og Xabi foreldre til 1 hannvalp og 6 tisper. Alle valper virker livskraftige og de søker seg frem til mors melkebar så fort hun legger seg i valpekassen. Alt står bra til med mor og valpene.

Kommende mor Jessie...

blir tyngre og tyngre med sin babymage. Nå er hun 57 dager drektig i dag 24.02.12 og vi venter spent på starten av fødsel. Hun er i godt humør og liker å gå korte turer sammen med Nappi og meg (Fudge er på vinterferie denne uken). Følg med på fortsettelsen 😉...