X -kull dagbok

f. 10.07.2013

Allerede 5 uker!

Legger ut nye bilder i fotoalbum fortløpende fremover. Vi er mye ute og det er så moro å følge med på søsknenes lek og samspill!

God fornøyelse med bildene! 

Nye eventyr kaller!

Valpene er blitt 4 uker! De har flyttet fra den kjente valpekassen ut i en større tilværelse i stuen, mange nye lyder og lukter å forholde seg til!

Vi har også vært ute i hagen og det kommer ikke til å gå mange dager før disse krølleungene koser seg for fullt i gresset! Valpebesøk har vi hatt fra nært og fjernt, veldig hyggelig!

I tiden fremover kommer vi til å oppleve mange nye ting ute, det er en glede å følge utviklingen.

Vi vokser fort!

Valpene har passert 2 ukers alder og utviklingen er jeg fornøyd med! Ormekur og kloklipp er også unnagjort for første runde.

Alle veier rett rundt 1 kg, den tyngste hannen (2) ligger på 1140g. Fudge er en meget omsorgsfull mor og tar så godt vare på ungene sine!

1. uke vel overstått!

Valpene er 1 uke gamle i dag 17. juli og alle vokser fint!

Nye bilder med presentasjon av individene finner du i fotoalbum for X´-kull. Denne gjengen for navnene sine etter pappa Xabi!

Fudge koser seg med de små. Så aktiv hund som hun er, ville hun allerede på mandagskveld ha en treningsøkt i hagen som en pause fra amming!

Fudge og Xabi's valper er her!

Herlig med de søte små! En etterlengtet kombinasjon for meg.  

Fudge startet fødselen med akkurat samme tegn som de to første gangene og klokken halv seks på onsdag morgen var første valpen på vei! I løpet av 4 timer var alle 7 gullunger ute i verden.

Fudge er en super mor og Nappi er en super storesøster så her kan valpene nyte velkomsten! Takk Lene for jordmorhjelp denne gangen også!