P -kull dagbok

f. 01.03.14

Søtiser er 6 uker!

Tiden går fort - altfor fort tenker jeg når jeg nyter synet av lekende lykkelige vitale valper! Men om to uker er disse små søtiser klare for sine egne familier som vil gi dem alt av veiledning og støtte på livets vei.

Vi kjører bil, tusler lengre og lengre ut fra hagen, hilser daglig på besøkende og koser oss masse ute. Bildet er tatt hos Maija og Sookie hvor vi hele gjengen var på overnattingsbesøk. Fantastisk å se hvor lett valpene tilpasset seg i helt nytt miljø med Sookie og Storm!

4 uker - halvveis!

Nappimor er god å ha med i nye opplevelser som det å gå ut i hagen. Det er deilig med varmt vær så valpene kan utforske omgivelser ute. Alle sammen vokser fint og viser interesse for nye inntrykk og mennesker.

Mormor Fudge er hjemme igjen, hun elsker å delta i oppdragelsen av ungene. Det er en stor fordel for valpene, Fudge er klok og rettferdig.

Nye bilder er lagt ut i albumet!

Valpene er 3 uker!

Endelig er vi på nett igjen og nye bilder av gullungene er her!

Valpene er blitt 3 uker og vokser fint. Første ormekur, klo klipp og fremmede besøkende har vi gjennomført. Mye skal undersøkes utenfor valpekassen, og flytting ut i stuen står for tur.

Nå starter den spennende tiden med sosialisering og personligheter vokser frem litt etter hvert!

1 uke!

Nappi er en fantastisk mor og valpene er meget fornøyde. Den første uken har gått veldig bra, de små vokser som rakkern og virker vitale og sterke.

Nappi er trygg i sin nye rolle, selv om bestemor Fudge ønsker å adoptere valpene så hun har dratt på en liten pause hos venner.


Denne gjengen blir P -kull.

Valpene er født!

Denne spreke gjengen hadde ikke tid til å vente helt til slutten av uke 10 før de bestemte seg for å komme ut i verden!

Allerede på fredags kveld 28. februar var det klart at fødselen kom til å starte om ikke så lenge. Fra kl 6 i morges fødte Nappi lett og uanstrengt 4 flotte valper! Hun er veldig dyktig med oppgaven, rolig og ivaretakende med sine søte små. 

Vi har 1 brun og hvit tispe, 1 brun og hvit hann, 1 svart og hvit hann -ligner på Nappi, 1 hvit og svart hann. Alle valper har lang hale.

En herlig sterk og vital gjeng!