Agility & LP

Nyheter fra kurs/trening/stevner

Debut med F & N på Kløfta!

Siden Fudge og jeg ble invitert til å danne laget "stor" på agility med OODK så bestemte jeg meg for at debut datoen var satt. Og godt var det!

Stevne ble arrangert av Stovner Hundeklub på Kløfta. På lørdag 02.november startet jeg med Nappi i "mellom" klasse Hopp 1 - det gikk veldig fint et stykke ut på banen før vi rotet det til, var nok litt nerver hos oss begge to - endte med disk. Jeg tar med meg allikevel det gode fra løpet!

På søndag hadde jeg med Nappi i hallen og fikk trent et par ganger på oppvarmingshindere og hun var helt med og elsket å være der! Yes dette blir moro fremover!

Fudge er høyere enn Nappi og går i klasse "stor". Fudge meldte jeg både på Hopp 1 og AG 1 samt lagkonkurransen. På Hopp banen fikk vi tidsfeil og 2 vegringer men vi kom til mål, i lagkonkurransen disket vi da jeg førte for utydelig og Fudge tok et hoppehinder i steden for møne. Til slutt gikk vi AG løp og det var topp! Vi kom gjennom feilfritt innenfor max tid og plasserte oss på 2.plass på pallen med 1.napp ! Wau det hadde jeg ikke forventet meg - så utrolig moro å få det til sammen med Fudge!

Rändi på andejakt!

En litt annerledes oppdatering blant lydighet og agility; Rändi som står på steinen og speider, trives godt på andejakt med sin eier Arja i Finland! I år er det Rändi's 2.sesong på jakt og han fungerer utmerket bra med stor arbeidslyst! Så en vakker perro kan også være en arbeidende perro 😉.

Lita på NKK Bjerke!

Lita og Susana i farta igjen! Helgen 24.-25.august deltok ekvipasjen både på agility hoppklasse 1 og lydighet klasse 1 på Bjerke internasjonal konkurranse.

Fantastisk flott å se en så funksjonell perro på banen! Grattis Susana med fine resultater!

Loca vinner i LP1!

Gratulerer til Birgitta og Loca med 176 poeng og seier i første stevne på LP1 i Borås den 10. august 2013!

Bronsemerket i agility!

Den 14.juni deltok jeg med Nappi og Fudge i klubbmesterskap hos OODK!

Jeg fikk gjennomført bronsemerket i agility med begge to! I tillegg deltok jeg på klasse 1 med begge, det gikk bra - en fin start nå må vi bare trene til flere stevner!

Tommy & Marte på AG banen igjen!

Hilsener fra Marte og A-kullets pappa Tommy:

"De siste dagene har vi fått konkurrert litt agility igjen.

Først ut var NKK i Drammen søndag 02.06.13 der vi startet AG og Hopp i klasse 1.

Vi feilet på slalomen i begge klassene og derfor ble det desverre disk. Særlig AG løpet var veldig bra utenom slalomen, så fornøyd med dagen alikevel.

På tirsdag 04.06.13 var det tid for et treningsstevne hos Hokksund hundeklubb. Her var det kun AG klasse, og denne gangen ble det full klaff. Alt satt som det skulle og det resulterte det i en feilfri runde og 2.plass på pallen. Morro :-)!"

mvh Marte og Tommy

Lita LP klasse I 25.05.13!

Lita (Flora Fabulosa Del C.) konkurrerte for andre gang i LP klasse I med Susana på lørdag 25. mai på Brekke i klubbens (OODK) eget stevne.

Resultatet ble flott! Ekvipasjen fikk 170 poeng og 1.premie samt 3.plass på pallen!

Gratulerer så masse Susana! Det er en glede å se Lita i arbeid!